Otobüs şoförü yolcuya bıçak çekti! Korku dolu anlar kamerada

İstanbul Ataşehir’de bir otobüs şoförü, tartıştığı yolcuya bıçak çekerek otobüsten indirmeye çalıştı. Yaşanan korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Otobüs şoförünün sertifikasının iptal edildiği öğrenildi.

Son Güncelleme:

İstanbul Ataşehir'de seyir halinde olan İETT aracının şoförü henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı yolcuya bıçak çekerek üzerine yürüdü.

Araç şoförü otobüsten inmesini istediği yolcuya hakaretler savurdu.

Otobüsteki diğer yolcuların araya girmesiyle son bulan korku dolu dakikalar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 ŞOFÖRÜN SERTİFİKASI İPTAL EDİLDİ 

Öte yandan, İETT'den yapılan duyuruda, İstanbul Ulaşım A.Ş'ye bağlı otobüste yolculara bıçak çeken şoförün sertifikasının iptal edildiği belirtildi.

Duyuruda, "19E" hattında yolcularla tartışma yaşayan İUAŞ şoförünün yolcuya bıçak çektiğini gösteren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından İETT tarafından şoför hakkında soruşturma başlatıldığı aktarılarak, şunlar kaydedildi:

"Şoförün toplu taşımada hizmet vermesini sağlayan sertifikası tümüyle iptal edildi. İETT tarafından söz konusu olayın yaşandığı otobüs de bağlanarak seferden çekildi. Yeni bir şoför göreve başlayana kadar araç servis dışı bırakıldı. Tartışmanın yaşanmasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri tarafları karakola götürdü. Karakolda ifadeleri alınan şoför ve yolcular birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor." (AA-İHA)

Kaynak: AA

Sonraki Haber