Asrın felaketinde yürekleri ısıtan görüntü! Karla kaplı yolda depremzedeler için metrelerce sırtlarında taşıdılar

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatandaşlar, "asrın felaketi"ni yaşayan depremzedeler için pişirilen ekmekleri köy içindeki yolların kapalı olması nedeniyle metrelerce sırtlarında taşıdı.

Son Güncelleme:

İlçeye bağlı Yukarıkayalar, Aşağıkayalar ve Yufkalı köylerinde bir araya gelen kadınlar, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde mağdur olanlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Yaraların sarılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamaya çalışan kadınlar, sabah erken saatlerde tandırlarının başına geçerek binlerce ekmek pişirdi.

Köy sakinleri de ekmekleri poşetleyerek köy içindeki yolların kardan dolayı kapanması nedeniyle metrelerce sırtlarında taşıyıp görevlilere ulaştırdı.

Kaynak: AA

Tokat'ta şaşırtan olay: Toprak kayması sandığı olayı dron gün yüzüne çıkardı Adana'yı 'süper hücre' vurdu: Cadde ve sokaklar göle döndü Kapadokya'da ilginç anlar! Sıcak hava balonu otomobile çarptı Engelli adamın engelli can dostu Avcılar'da metrobüsün kaza yaptığı anlar kamerada Dolu ve tipi onlar için engel olmadı! Hakkarili dağcılar zirve yaptı