'Asrın Felaketi' özel yayını Haber Global'de

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen “Asrın Felaketi”nin 1. yıl dönümü Haber Global ekranlarında anılacak.

Son Güncelleme:

Sarsıntıların yıkıcı etkisini gösterdiği illerden canlı bağlantılarla; Asrın Felaketi Özel yayını 5 Şubat’ta 18.00’den itibaren, 6 Şubat'ta gün boyu Haber Global’de olacak.

 Haber Global habercileri, Hatay’dan alanında uzman konuklarla, gün boyunca yaşanılan felaketin tüm detaylarını ele alacak. Haber Global muhabirleri de, sarsıntıların yıkıcı etkisini gösterdiği Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya’dan canlı bağlantılarla ekranda olacak.

Haber Global’de “Asrın Felaketi Özel” yayınları, 5 Şubat Pazartesi günü 18.00’den itibaren Hatay’dan ekrana gelecek programlarla başlayacak.

18.00’de Çağlar Cilara ve Hasan Uylaş ile Madde Madde Gündem, 19.00’da Salih Nayman ile Ana Haber, 20.30’da Salih Nayman ile Neden?, 02.00’de Sümeyye Yılancı ile Gece Ajansı ekrana gelecek.

6 Şubat Salı günü ise, Asrın Felaketi Özel yayınını 06.00’da Mine Sarı, 10.00’da Hilal Özdemir, 14.00’te Mücahit Topçu Hatay’dan sunacak.

18.00’de Çağlar Cilara ve Hasan Uylaş ile Madde Madde Gündem, 19.00’da Salih Nayman ile Ana Haber, 20.00’de Buket Aydın ile Yüz Yüze Deprem Özel, 21.30’da Salih Nayman ile Neden? programları da Hatay’dan canlı yayınlanacak.

Gün boyu ekrana gelecek yayınlarda, Haber Global Ankara Haber Müdür Erdinç Özyılmaz ve Muhabir Sevda Bozboğa Kahramanmaraş’tan, Sercan Bilgi Hatay’dan, Batuhan Topal ve Cihat Emre Timur Gaziantep’ten, Mehmet Altunışık Adıyaman’dan, Enes Geyik Malatya’dan bildirecek. 

Buket Aydın ile Yüz Yüze Deprem Özel

Haber Global’de, 6 Şubat Salı saat 20.00’de Buket Aydın Yüz Yüze Deprem Özel’de, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ü Hatay’da konuk edecek.

6 Şubat depremlerinin 1. yılında, bölge illeri yaralarını ne kadar sardı?

Deprem konutlarının teslimat süreci nasıl ilerliyor?

Yerel seçim öncesi Hatay ve çevre illerde atmosfer nasıl? 

Buket Aydın soracak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk Yüz Yüze’de yanıtlayacak.

Sonraki Haber