Aslı Baykal'dan CHP'ye tepki: Ben milli saftayım

CHP’den istifa eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal tartışmalara neden olan kararına yönelik eleştirilere cevap verdi. İstifasında ‘CHP gayri milli’ sözlerini kullanan Baykal kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Son Güncelleme:

CHP’den istifa eden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın kararının yankıları sürüyor. Sosyal medya hesabından ‘CHP gayri milli’ sözünü kullanan Aslı Baykal, kendisine gelen eleştirilere cevap verdi.

Eski CHP’li Baykal, “Türkiye’yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum” ifadesini kullandı.

“MİLLİ SAFTAYIM”

Eski CHP'li Aslı Baykal, "Türkiye siyasal haritası artık sağ-sol, laik-dindar, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayrışmıyor. Türkiye siyasal haritası artık milli ve gayrımilli olarak ayrışıyor. Ben elbette milli saftayım. Önümüzdeki günlerde solcu, laik, alevi ve Kürtlerin çoğunluğunun da milli saflarda olduğu ortaya çıkacaktır. Türkiye’yi seviyor, devletine güveniyor, halkını kimlik ayırmadan seviyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon Arnavutköy’de temizlik seferberliği Sivil polislerden gizli kamerayla denetim Elazığ'da şeker pancarı hasadına Vali Hatipoğlu da katıldı Rize'de selden çay kurtarma mücadelesi