Artvin-Erzurum kara yolunda heyelan: Etraf toz bulutuyla kaplandı

Artvin-Erzurum kara yolunda heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya kütleleri ve toprak yığını nedeniyle kapanan yolun temizlenmesi için bölgeye ekip sevk edildi.

Son Güncelleme:

Artvin-Erzurum kara yolunun Yusufeli ilçesine bağlı Esenyaka köyü mevkisinde saat 16.30 sıralarında heyelan meydana geldi. Toprağın yumuşamasıyla yamaçtan kopan taş ve kayalar, yola düştü. Toprağın da yola sürüklendiği heyelanla kapanan yolda, iş makineleriyle temizlik çalışması için bölgeye ekip sevk edildi. Taş düşmelerinin devam ettiği kara yolunda jandarma ve polis ekipleri de güvenlik önlemi aldı.

Bölgede heyelan sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntüde, yamaçtan taşların yola yuvarlandığı, etrafın yoğun toz bulutuyla kaplandığı yer aldı.

Babalar Günü'nde eşine kendi ürettiği aracı hediye etti Bursa'da kaçan boğa ortalığı birbirine kattı Hayvan gübresi çukuruna düşen boğa kurtulsa da yakalandı Cam silerken 7'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti Bir koyun uçurumdan atladı, 27 koyun peşinden gitti Bakan Göktaş'tan bayram ziyaretleri