Arnavutköy’de yağmur duvarı yıktı, komşu iki dükkan birleşti

Arnavutköy’de etkili olan yağış birçok noktada su baskınlarına sebep oldu. Yaşanan su baskınında bodrum katındaki dükkanın duvarı yıkılarak komşu dükkanla birleşti.

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’un birçok noktasına yağmur başladı. Gün içerisinde Arnavutköy’de etkisini kısa sürede artıran yağış sonucunda Taşoluk Mahallesi'nin Bergüzin ve Çağ sokaklarında bulunan iş yerlerini ve evleri su bastı.

Yoğun yağışların etkisiyle bodrum katında bulunan bir iş yerinin açık camından içeri akan su baskına neden oldu. Su ile dolan bodrum katının duvarı suyun ağırlığına dayanamayarak yıkıldı.

Mobilya imalatı için kullanılan iş yeri ile kırtasiye deposu olarak kullanılan iş yeri duvarın yıkılmasıyla birleşti. İki dükkanda toplam 3 milyon liraya yakın hasar oluştuğu belirtildi.

Kaynak: İHA

Klasik otomobil tutkunları prostat kanseri farkındalığı için buluştu Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı Tekirdağ il genelinde operasyon: 174 kişi yakalandı Minibüs sürücüsünden otomobil sürücüsüne halatlı tehdit Düğün konvoyu dehşeti: Cep telefonu kamerasına yansıdı İzmir Körfezi'ne tablo ağırlaşıyor: Yine yüzlercesi kıyıya vurdu