Arnavutköy'de tırnakçılık yaparak 800 lirayı böyle çaldılar

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan bir kuruyemiş dükkanına gelen 3 kişi, tırnakçılık yöntemiyle kasiyerin kafasını karıştırarak 2 dakika içerisinde 800 TL çaldı. Zanlıların hırsızlık yöntemi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, Arnavutköy İmrahor Mahallesi’nde bulunan bir kuruyemiş dükkanın da meydana geldi. Öğle saatlerinde dükkana gelen 3 kişi çeşitli kuruyemişlerden alarak kasaya gitti. Kasada bulunan kasiyerin soru sorarak aklını karıştırmaya çalışan hırsızlar, verdikleri paraları geri aldı üstüne üstlük bir de para üstü alarak tırnakçılık yöntemi ile 2 dakika da 800 TL para çaldı. Hırsızların o yöntemi güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Kaynak: İHA

Atatürk'ün doğduğu evin bahçesinden alınan toprak Amasya'ya ulaştı Çorum'da Gençlik Haftası etkinliği: Dağcılar tarihi kaleden iniş yaptı Sakarya'da korkutan yangın: Atölye alev topuna döndü Bakırköy'deki üst geçitte kazalar neden engellenemiyor? Uzmanı Haber Global'e değerlendirdi KKTC'de Azerbaycan Kültür Merkezi açıldı! Tatar: 1 millet, 3 devlet olmanın hayalini hep yaşadık Balıkesir'de görsel şölen: Tur teknesine yunuslar eşlik etti