Arnavutköy'de dur ihtarına uymayıp kaçan şüpheliyi polis ayağından vurarak durdurdu

Arnavutköy’de şüphe üzerine durdurmak istenen kamyonet sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kilometrelerce süren kovalamaca sonunda sürücü kamyonetten inip kaçmaya devam ederken, ayağından vurularak durduruldu.

Son Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy’de şüphe üzerine durdurmak istenen kamyonet sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Polisin sıkıştırarak durdurmak istediği kamyonetin sürücüsü, bir polis memurunu kaldırıma sıkıştırarak kaçmaya devam etti. Polisin, Boğazköy İsmet İnönü Caddesinde kamyonetin lastiklerine ateş ederek durdurduğu kamyonetin sürücüsü de ayağından vuruldu. Gözaltına alınan kamyonet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu için polisten kaçtığı öğrenildi. Ayağından vurulan sürücü E.A, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hastanedeki işlemlerinin ardından adliyeye götürüleceği öğrenildi. Polisin kamyonet sürücüsü ile yaşadığı kovalamaca ve sürücünün yakalandığı o anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

Kaynak: İHA

8 katlı bina iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu Kişisel gelişim kurslarına yakın takip! 10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım”