Ardahan'da kan donduran kaza: 2 çocuk babası, motorlu testere ile kazaen kendi boynunu keserek öldü

Ardahan'da 2 çocuk babası Erkan Bilgili (41), evinin çatısını onarırken kullandığı motorlu testere ile kazaen boynunu keserek hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Kan donduran kaza, Ardahan'da meydana geldi. 

Çamlıçatak köyündeki evinin çatısında onarım yapan 2 çocuk babası Erkan Bilgili, kullandığı motorlu testereyi kaldırınca boynundan yaralandı. İhbarla bölgeye ambulans sevk edildi. Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bilgili, kurtarılamadı.

Bilgili'nin cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

TRAKTÖRDEN DÜŞEN 7 YAŞINDAKİ AHMET HAYATINI KAYBETTİ

Aksaray'da amcası Veli Dinç'in (44), kullandığı traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç (7), yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Yenikent beldesinde meydana geldi. Veli Dinç, eşi Güllü, yengesi Gülbahar ve yeğeni Ahmet Yaşar Dinç ile birlikte tarlaya gitmek için traktörle yola çıktı. Bu sırada traktörden düşen Ahmet Yaşar Dinç, yaralandı. Ailesi tarafından araçla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ahmet Yaşar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Oğlunun ölüm haberini alan Gülbahar Dinç sinir krizi geçirdi. Amca Veli Dinç ise jandarma tarafından gözaltına alındı. 

BOŞANMA AŞAMASINDAKi EŞiNi SOKAK ORTASINDA VURDU

Şanlıurfa'da Ahmet Dişçi (51), sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşi Emine Dişçi'yi (47) av tüfeği ile vurdu. Yaralanan Dişçi ile yoldan geçerken saçma isabet eden Suriye uyruklu Ayşe El Mustafa, hastanede tedaviye alındı.

Olay, sabah saatlerinde Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana geldi. Emine Dişçi ile boşanma aşamasındaki eşi Ahmet Dişçi arasında sokakta tartışma çıktı. Bu sırada Ahmet Dişçi, av tüfeği ile peş peşe ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Emine Dişçi ile bu sırada yoldan geçen Suriye uyruklu Ayşe El Mustafa'ya ve park halindeki bazı araçlara isabet etti. İhbarla olay yerine çok sayıda ekip, gönderildi. 2 kadın, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Dişçi yoğun bakıma alındı, Mustafa'nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan şüpheliyi yakalamak içinse çalışma başlatıldı. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber