Arda Güler'in 10 dakikadan daha fazlasını hak eden golü

Carlo Ancelotti'den son Rayo Vallecano maçında dakika almayı başaran Arda Güler daha fazlasını istiyor.

Son Güncelleme:

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den süre alabilmek için adeta çırpınan milli futbolcu Arda Güler'in 10 dakikadan daha fazlasını hak ettiğini gösteren bu golünü dikkatle izleyin.

KROOS, ARDA GÜLER'İN AZ SÜRE ALMASIYLA İLGİLİ NE SÖYLÜYOR?

Real Madrid'in Alman futbolcusu Toni Kroos, Arda Güler'in oynatılmamasından şikayet eden Türk taraftarlara seslendi.

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'e geldiğinden beri ona sahip çıkan Alman futbolcu, sakatlığı atlatan milli yıldızımızın az süre almasıyla ilgili konuştu.

Kroos, Arda Güler'i sahada görmek için sabırsızlanan herkese mesaj gönderirken "Türk taraftarlar Arda Güler'in Real Madrid'de olmasından dolayı büyük gurur duyuyor. Ancak biraz sabırsızlar. Tabii ki bir an önce onun daha fazla oynamasını istiyorlar. Harika bir antrenörümüz var ve kesinlikle Arda Güler'in bu durumunu çok iyi idare edecek" dedi.

Kroos, "Arda Güler dar alan çok iyi oynuyor. Sorunları çözecek bir oyuncu olacak. Umarım gelişmesi için ona gerekli süreyi verirler, dakikalar oldu ve yeni fırsatları olacak" diye konuştu.

Alman futbolcu son olarak "Arda Güler'in ilk maçını tüm Türkiye izledi. Üzerinde çok fazla baskı ve o da bunu biliyor. Kolay bir başlangıç yapmadı. Neredeyse 6 ay boyunca sakattı." şeklinde konuştu.

Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebeğin cenazesinde gözyaşları sel oldu Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu Köyün ortasında dans eden yılanlar ilgi odağı oldu Her sabah saksafon dinlemeye gelen sincabın görüntüleri izlenme rekoru kırdı Bingöl'de kurt sürüsü, böyle görüntülendi Ağrı Dağı bulutların içindeki görüntüsü ile kayıtlara geçti