Araştırma ortaya çıkardı: Beyaz yakalı olmak artık...

FutureBright Research ve GeneX Corporate işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Yetenek Yönetimi Araştırması’, gençler için beyaz yakalı çalışan olmanın artık cazip bir seçenek olmaktan çıktığını ortaya koydu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yapılan araştırmalara göre yeni nesil beyaz yakalı bir çalışan olmayı artık cazip bir seçenek olarak kabul etmiyor. Türkiye iş dünyasına özel olarak tasarlanıp hayata geçirilen ‘Yetenek Yönetimi Araştırması’, yeni arayış ve trendlerin, ekonomide son dönemde yaşanan dalgalanmalarla birlikte, ülkenin yetenek havuzu üzerinde oluşturduğu etkileri ortaya koydu. 

FutureBright Research ve GeneX Corporate işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Yetenek Yönetimi Araştırması’, yalnızca yetenekleri keşfedip bünyelerine katmak isteyen şirketler için değil, ülkenin yetenek havuzunun son durumunu merak eden tüm taraflar için dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Ocak-Mart 2024 döneminde gerçekleştirilen araştırma, Türkiye iş dünyasına özel olarak tasarlanması, konunun tüm taraflarının bakış açılarını yansıtması ve tematik kapsamı itibariyle alanında ilklerden biri konumunda.