Aradan geçen yıllar güzelliğinize gölge düşüremeyecek! Bu jeli kullanan 50'li yaşlarda bile 25 yaşında gibi gösteriyor

Ciltte görülen kırışıklıkları gidermek ve cildi beslemek için kullanılan doğal yöntemler arasında keten tohumu jeli ön plana çıkıyor. Keten tohumunun jel haline getirilmesi ve bu jelin cilde uygulanması birden fazla faydayı beraberinde getiriyor. 

İçerdiği doğal antioksidanlar ile cildin yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran keten tohumu hücresel yenilenmeyi teşvik eder. Ciltte oluşan irritasyonları yatıştırabilir ve kızarıklığı giderir. Aynı zamanda keten tohumu jeli ciltteki gözeneklerin sıkılaştırılmasını sağlar ve cilde parlak bir görünüm katar.

Keten tohumunun jel halinde cilde uygulanması sayesinde ciltte sivilce ve akne görülme riski büyük ölçüde azalır. Ciltte görülen sivilce ve aknelere karşı keten tohumu jeli kullanabilirsiniz.

Keten tohumu jelini hazırlamak için ilk olarak bir kaba 2 su bardağı kaynar su ekleyin. Ardından üzerine yarım su bardağı keten tohumu ilave edin. Ardından karışımı yeniden ocağa alın ve 45 dakika kadar kaynatın. Bir tülbent yardımı ile süzdükten sonra ılık hale gelmesini bekleyerek cildinize uygulayabilirsiniz.