Antalya'da kendilerinden küçük çocukları dövüştüren gençler o anları görüntüledi

Antalya'da kendilerinden küçük iki çocuğu dövüştüren bir grup genç, o anları tezahüratlarla birlikte görüntüledi. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

Son Güncelleme:

Olay Serik İlçesi’nde bir sitenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; site önünde oynayan çocuklar kendilerinden ufak iki gençten kavga etmelerini istedi. Abilerinin ısrarı ile kavga eden çocuklar, birbirlerine acımasızca yumruk ve tekme ile saldırdı. O sırada gençlerin, “Vur vur, kim vurursa o kazanır. Haydi aslanıma benim. Vursana oğlum” tezahürat yaptıkları görüldü. Çocuklar o anları cep telefonu ile kayda alarak sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Aileler ve izleyenler tarafından büyük tepki çeken görüntüler, kısa sürede kaldırıldı. 

Kaynak: İHA

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"