This browser does not support the video element.

Antalya'da kazada savrulan otomobil işyerine böyle girdi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kontrolsüz kavşakta çarpışan iki otomobilden biri, yol kenarındaki işyerine girdi. O anlar, işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Faciadan dönülen kazada Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halindeki Mehmet Çelik'in kullandığı otomobil, Kanal Caddesi'nde ilerleyen Emre Özdemir'in kullandığı otomobille kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan Mehmet Çelik'in kullandığı otomobil, yol kenarındaki emlak ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren işyerine girdi. Aracın işyerine giriş anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza anında işyerinde fazla kişi olmaması faciayı önlerken, o sırada işyerinde bulunan bir kadın çalışanın yaşadığı korku ve telaş görüntülere yansıdı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken işyerinde ve kaza yapan araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaynak: DHA

İzmir'de yunusların tekneye eşlik etmesi heyecan yarattı İstanbul Boğazı'nda kaza yapan geminin kurtarılma anları Mansur Yavaş'tan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'e ziyaret İstanbul Boğazı'ndaki gemi kazasından yeni bir görüntü ortaya çıktı Özel halk otobüsü sahiplerinden İBB binası önünde protesto! Sahibini mama koyması için darlayan kedinin görüntüleri kahkahaya boğdu