Antalya'da her derde deva 'andız pekmezi' Torosların doğal şifa kaynağı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde Toros Dağları'nda andız ağaçlarından toplanan kozalaklardan pekmez yapılıyor. Her derde deva olarak bilinen pekmezin kilogramı 200 TL'ye satılıyor.

Son Güncelleme:

Akseki'de eski yıllardan beri yaygın olarak üretilmekte olan andız pekmezi, Akseki'nin Kuyucak Mahallesi'nde üretimi devam ediyor. Pekmez yapan Halil Erdoğan, andız ağaçlarının olgunlaşan kozalaklarını topladıklarını, kırma makinesinde kırdıktan sonra 2 gün süreyle Şıra hanede ıslatıldığını söyledi.

Fıkra gibi olay: Bisikleti banka kapısına kilitleyince... Adres Artvin: Heyelan bir evi kullanılamaz hale getirdi Doğal gaz sızıntısı yangına neden oldu 1,5 metre yükseklikten kafa üstü düşen usta yaralandı İstanbul'da "kaçak forma" operasyonu! 5 şüpheli gözaltında AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'ndan sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklama