Antalya'da her derde deva 'andız pekmezi' Torosların doğal şifa kaynağı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde Toros Dağları'nda andız ağaçlarından toplanan kozalaklardan pekmez yapılıyor. Her derde deva olarak bilinen pekmezin kilogramı 200 TL'ye satılıyor.

Son Güncelleme:

Akseki'de eski yıllardan beri yaygın olarak üretilmekte olan andız pekmezi, Akseki'nin Kuyucak Mahallesi'nde üretimi devam ediyor. Pekmez yapan Halil Erdoğan, andız ağaçlarının olgunlaşan kozalaklarını topladıklarını, kırma makinesinde kırdıktan sonra 2 gün süreyle Şıra hanede ıslatıldığını söyledi.

Yanına gittiğine pişman oldu! Sokak köpeği az kalsın canından edecekti Fethiye'de koya gelen yunus sürüsü görüntülendi Tatildeki çocuklar için 'Müzede yoga' etkinliği İş makinesinin dikkatsizliği facianın eşiğinden döndürdü Alev alev yanan eve hortumla müdahale Kızı için kaldırıma çizdi, gencinden yaşlısına herkesin eğlencesi oldu