Antalya’da 21 ayrı adrese hava destekli eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Antalya'da 21 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 24 şüpheli hakkında ise işlem yapıldı.

Son Güncelleme:

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde eş zamanlı olarak 21 adrese operasyon düzenlendi.

3 Özel Harekât unsuru, 2 insansız hava aracı, 3 narkotik madde arama köpeği olmak üzere toplam 55 ekip ve 200 personelle icra edilen hava destekli operasyonda; 15 kilogram eroin, 6 kilogram esrar, yaklaşık 165 bin kullanımlık sentetik kannabinoid A4 maddesi, bir miktar ecstasy ve metamfetamin maddesi, 3 adet hassas terazi ve yüklü miktarda paranın ele geçirildiği vurgulandı.

Operasyon çerçevesinde 24 şahıs hakkında adli işlem yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: İHA

Trabzon'da dolmuşçu ve öğrenci kavgasının başlama görüntüleri ortaya çıktı! Bünyamin Sürmeli uyardı, Türkiye'ye yeniden çöl tozu geliyor! 4 Kulakla doğan kedi Midas büyüdü TikTok Türkiye'de yasaklanacak mı? MAM-T atışı yapan AKSUNGUR SİHA'dan tam isabet Her gün göle gelerek balıkları sevip giden kedi kahkahaya boğdu