This browser does not support the video element.

Antalya ve İzmir'de orman yangını

Antalya'nın Aksu ilçesiyle İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'daki yangın 4 saat süren çalışma sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Son Güncelleme:

Aksu ilçesinde, Perge Antik Kenti yakınlarında çıkan orman yangını, 4 saat süren çalışma sonunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekipler havadan ve karadan soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Perge Antik Kenti ve yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürülen yangın nedeniyle bazı seralar zarar gördü. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, ne kadar bir alanın zarar gördüğünü belirlemek için çalışma başlattı.

İzmir

İzmir'in Çeşme ilçesindeki ormanlık ve makilik alanda da yangın çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başlandı.

Yangın, saat 16.30 sıralarında, Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'ndeki ormanlık ve makilik alanda çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 4 helikopter, 8 arazöz ve 2 dozer sevk edildi. Ekiplerin, yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahalesinin sürdüğü bildirildi.

Sonraki Haber