Annesiz kalan kedinin maymuna sığındığı anlar izlenme rekoru kırdı

Annesiz kalan kedinin maymuna sığındığı anlarda maymununda kediyi yavrularından ayırt etmediği görüldü. Annelik içgüdüsü ile kediye baktığı anlar kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Annesiz kalan kedinin maymuna sığındığı anlar izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Maymunu kendi yavrusundan ayırt etmeyip bakan maymun ise yürekleri ısıttı.

MAYMUNLAR KEDİLERE ANNELİK YAPAR MI?

Bazı durumlarda maymunlar veya başka hayvanlar, kimsesiz veya yavru kedilere annelik yapabilirler. Bu tür olaylar genellikle hayvanların bir arada yaşadığı çeşitli ortamlarda meydana gelebilir. Örneğin, hayvanat bahçelerinde veya hayvan barınaklarında farklı türlerden hayvanlar aynı ortamda bulunabilirler.

Ancak, bu durumlar genellikle istisnai olup, genelde aynı tür içinde annelik davranışları daha yaygındır. Örneğin, bir kedi yavrusuna annelik yapar, aynı şekilde bir maymun da kendi türündeki yavrulara bakım sağlar.

Farklı türler arasında annelik davranışı daha az sık görülür ve bu tür durumlar genellikle bir takım özel koşullar altında gerçekleşir. Ayrıca, bu tür karışık bakım durumlarında veteriner gözetimi ve uzman tavsiyesi önemlidir, çünkü farklı türler arasında bazı beslenme ve bakım gereksinimleri farklılık gösterir.

Başakşehir'de babadan oğluna "test" dayağı: Kısa sürede çözdüğüne inanmadı 'Change-oto' yapan çeteye yönelik operasyonda 11 şüpheli adliyede Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine meydan dayağı FPV pilotunun çektiği görüntüleri izleyen vatandaşın korkusu güldürdü Kaşla göz arası hırsızlık: Emekli vatandaşın 7 bin lirasına göz diktiler Düşen uçakta hayatını kaybeden Emir Gülal Nalcı son yolculuğuna uğurlandı