Annelerinden ayrı düşen yaban hayvanları rehabilitasyon merkezinde hayata tutunuyor

Van'da çeşitli nedenlerle yaralanmış, annelerinden ayrı düşmüş 100'e yakın yavru yaban hayvanı, YYÜ Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edildi. Doğal ortamda bakımları yapılan yavru hayvanlardan birçoğu doğal yaşama bırakılırken bazılarının tedavi ve bakımları sürüyor.

Son Güncelleme:

Sulak alanları ve geniş coğrafyasıyla yaban hayatının hareketli olduğu Van Gölü havzasında, annelerinden kopmuş ya da yuvalarından erken ayrılmış yavru yaban hayvanları Van YYÜ Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getiriliyor. Bu yıl aralarında kurt, ayı, kerkenez, karga, baykuş, puhu ve dağ keçisi yavrularının da bulunduğu 100'e yakın yaban hayvanı yavrusu merkezde tedavi edildi.

Çok acı görüntü: 8 yaşındaki Narin için defin hazırlıkları 21 virajlı yol, görüntüsüyle sürücüleri ve vatandaşları tedirgin ediyor Narin'in cansız bedeninin bulunduğu olay yerinden görüntüler Antalyalılar Ece Mumayla coştu Bursa'da korkutan fabrika yangını Nesli tükenme tehdidi altındaki caretta carettalardan güzel haber