Ankara'da kaza yaparak devrilen minibüsün camından yolcu fırladı

Başkent'te bir aracın arka tekerine çarpması ile devrilen dolmuşun başka bir aracın üzerine düştüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kaza sırasında patlayan camdan yola düşen bir yolcuda görüldü.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre, kaza dün saat 16.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Özlem Caddesi'nde meydana geldi. Rampadan aşağı inen aracın arka tekerine çarptığı dolmuş, devrilerek karşıdan gelen bir aracın üzerine düştü. Ardından devrilen dolmuşun arka yan camları patlayarak, bir yolcu dolmuştan aşağı düştü. Yaralı yolcu sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken, dolmuşa çarpan araç sürücüsünün alnında yarık olduğu, dolmuş şoförünün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Kedinin piyanolu haber verme yöntemi dikkat çekti: "Açım kardeş aç" Oyuncağın hareketlerine sinirlenen kedinin bir türlü hırsını alamadığı anlar viral oldu Yer Sivas: Yıldırım isabet eden samanlık yandı Kırklareli'nde metrelerce yükseklikte hortum görüntülendi Ormanda çıngıraklı yılana rastladı: O anları kaydetti Toz taşınımı Hakkari'yi vurdu: Cilo Dağları kayboldu