Ankara'da bir sitede komşusunun saldırısına uğrayan çarşaflı kadın Haber Global'e konuştu

Ankara Etimesgut'ta bir sitede komşular arasındaki kavga sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde saldırıya uğrayan çarşaflı kadın Haber Global'e konuştu.

Son Güncelleme:

Ankara Etimesgut'ta bir sitede komşular arasındaki kavga çıktı. Taraflardan biri çarşaflı kadının başını açmaya çalıştı.

Haber Global Muhabiri Sercan Bilgi, saldırıya uğrayan kadınla konuştu. Kadın, "Daha önce de bana, çocuklarıma küfür ediyordu. Sizi buradan göndereceğim diyordu. Biz pazar akşamı konuşalım diye komşumun kamelyasında otururken geldi, aynı şekilde geldi, arkamı döndüm, çarşafıma saldırdı, yırttı" dedi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, Etimesgut'ta komşular arasında yaşanan sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiasıyla ilgili gerekli soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığınca yürütüldüğünü bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Sosyal medyada da yer alan, İlimiz Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi'nde komşular arasında gerçekleşen sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası ile ilgili konu ve sorumluları adli mercilere intikal ettirilmiş olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir." denildi.

Bataklığa saplanan ineği itfaiye kurtardı Samsun'da denize giren üşüyor, girmeyen ise terliyor Kuyumcudan altın çalan kişiyi iş yeri çalışanları böyle yakaladı Adana'da hakimle yasak aşk yaşayan iş adamı isyan etti Bu kuşlara değer biçilemiyor Yüksek voltaja rağmen serinlemek uğruna tehlikeli suda böyle yüzdüler