Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'e ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti. Yavaş'la sohbetinde bu ülkenin herkesin olduğunu belirten Öntürk, "Biz burada el ele verip bir şeyleri yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6 Şubat depremlerinden en ağır şekilde etkilenen illerden biri olan Hatay'ı ziyaret etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Yavaş'ı makamında ağırladı. Yavaş'a şehrin yeniden ayağa kaldırılması çalışmaları kapsamında projelerini anlatan Öntürk, partili partisiz herkese aynı imkanları tanıdıklarını belirterek, "Biz burada el ele verip bir şeyleri yapmaya gayret ediyoruz. Bu ülke hepimizin" dedi.

Okul müdüründen hayat kurtaran hamle İzmir'de yunusların tekneye eşlik etmesi heyecan yarattı İstanbul Boğazı'nda kaza yapan geminin kurtarılma anları İstanbul Boğazı'ndaki gemi kazasından yeni bir görüntü ortaya çıktı Özel halk otobüsü sahiplerinden İBB binası önünde protesto! Sahibini mama koyması için darlayan kedinin görüntüleri kahkahaya boğdu