This browser does not support the video element.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Gazi şehre ziyaret: Fatma Şahin o anları paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Hatay ziyaretinin ardından bu kez de Gaziantep'i ziyaret etti. Yavaş'a, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de eşlik etti.

Son Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği’nin dönem başkanı sıfatıyla illeri gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesi Hatay'ı ziyaret eden ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile şehrin yeniden yağa kaldırılmasına yönelik istişarelerde bulunan Yavaş, bu kez de "Gazi" unvanlı Gaziantep'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yavaş'a kenti ziyaretinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de eşlik etti. O anları sosyal medya hesabından da paylaşan Şahin, "Birlik adına Gazi Şehrimize yapılacak tüm çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. İlgilerinden dolayı Sn. Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bandırma'da fırtına etkili oldu Alev alan tur teknesi sulara gömüldü Hava sıcaklığının artması doğaya yaradı Kadın cinayetleri durdurulamıyor: 2024'ün ilk 9 ayında 295 kadın öldürüldü Kadına şiddetin adresi bu kez Silivri! Çocuğunun gözleri önünde... Samandağ'ın sahil süsü kum zambakları