Ana vatana gelme heyecanını yaşayan gurbetçiden Türk gençlerine tavsiye: “Gençler Avrupa’ya özenmesin, hayat şartları çok zor”

Yaz tatili için Türkiye'ye gelen gurbetçiler Avusturya’dan kalkan arabalı tren ile saatler süren yolculuğun ardından Edirne Tren Garı'na ulaştı. Bir gurbetçi vatana gelmenin heyecanını yaşarken, 'Benim Türkiye’de yaşayan gençlere tavsiyem Avrupa'ya buradaki rahatını hiç bozmasınlar' dedi.

Son Güncelleme:

Yaz tatilini ana vatan Türkiye'de geçirmek isteyen emekli gurbetçiler akın akın gelmeye başladı.

Avrupa’da yaşam şartlarının çok zor olduğunu söyleyen gurbetçiler, ana vatan Türkiye’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.

Vatana gelmenin heyecanını yaşayan gurbetçi, düşüncelerini bu cümleler ile ifade etti.

'GENÇLER RAHATINIZI BOZUP AVRUPA'YA GELMEYİN'

Gurbetçi Serdar Demirkıran da Avusturya’dan ülkeye geldiğini ve memleketi Sinop’a gideceğini aktararak, "Türk bayrağını görünce bütün yorgunluğum geçti. Avrupa’da yabancı düşmanlığı çok açık bir şekilde her yerde var. Türk isen 3’üncü sınıfsın. Benim Türkiye’de yaşayan gençlere tavsiyem buradaki rahatını hiç bozmasın. Çalışana hayat her yerde güzel ama çalışmazsan, her şeyi devletten beklersen olmaz. Çalışana hayat her yerde güzel” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi