Alman ekibinin 104 saat sonra kurtardığı Zeynep hastanede hayatını kaybetti

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Alman ekibinin 104 saat sonra enkazdan çıkardığı Zeynep Kahraman hastanede yaşamını yitirdi.

Son Güncelleme:

Zeynep Kahraman 104 saat sonra Almanya'dan gelen ekip tarafından enkazdan çıkarıldı ama hayata tutunamadı.

Alman arama-kurtarma ekibinin Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde enkazdan çıkardığı Zeynep Kahraman hastanede yaşamını yitirdi. Haberi duyan Alman ekibi yasağa boğuldu.

Alman gazeteci Jens Eberl, Zeynep'in ölüm haberini duyurdu. Alman gazeteci sosyal medya hesabından, “Maalesef çok acı haber az önce geldi. Zeynep kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.” açıklamasını yaptı.

ALMAN EKİPTEN SAYGI DURUŞU

Enkazlarda arama-kurtarma çalışmalarını sürdüren Alman ekibi, Zeynep Kahraman için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Bir ekip üyesi, "İki gün boyunca su içemedi kasları sıkıştı. Tamamen tükenmiş durumdaydı bir de tüm ailesi enkazında altındaydı ve onların öldüğünü biliyordu. Bu nedenle de travma içindeydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi