Alkollü kişi ortalığı birbirine kattı, 'Zeki Müren de beni görecek mi?' diye seslendi

Ankara'da, trafik polislerinin alkol uygulamasından kaçan alkollü kişi kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. Alkol testi yaptırmayı reddeden şüpheli kendisini yere atarak "Ölüyorum. Kalbim sağ tarafta 112 ekibi çağırın" dedi

Son Güncelleme:

Ankara’nın Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı'nda alkol uygulaması yapan trafik polis ekipleri, Sıhhiye isikametine giden F. B. yönetimindeki otomobili durdurmak istedi. Alkol muayenesi olmak istemeyen F. B., beraberindeki S.G. ile birlikte ‘Dur’ ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya başladı. Yaklaşık 500 metre ilerideki Kızılay Meydanı'nda önü kesilerek durdurulan otomobilden inen F. B. ve beraberindeki S. G.'yi gözaltına almak isteyen polis ekipleri şüphelilerin mukavemetiyle karşılaştı.

'MASKEYLE SİGARA İÇENİ DE İLK DEFA GÖRÜYORUM'

Polis ekipleri, F. B. ve beraberindeki S. G.'yi otomobilden indirdi. Alkol testi talebini ısrarla reddeden F. B. ekiplere zor anlar yaşattı. F. B., refüje uzanarak "Kalbim sağ tarafta, 112'yi çağırın" diye isteklerde bulundu ve ağzı tıbbi maske ile kapalı olduğu halde sigara yaktı. F.B.'nin bu görüntüsü üzerine polis memuru, "Ne güzel içiyorsun maskeyle. Maskeyle sigara içeni de ilk defa görüyorum" dedi. F. B. de "Hayatı yaşıyorum, ağabey" diye karşılık verdi.

Alkol muayenesini reddeden sürücü, kendisini yerlere atarak polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Yol kenarına yatarak "Kalbim sağ tarafta. Ölüyorum. 112’yi çağırın" diyerek olay çıkartan F. B., ekip aracına binmemek için direndi. Daha sonra ikna edilen alkollü kişi, polis memuruna "Sen de yanımda gel o zaman" dedi. Daha sonra da kendisini görüntüleyen gazetecilere yönelen kişi, "Hangi kanalda çıkacağım?", "Zeki Müren de beni görecek mi?" diye sorular sordu. Polisin dakikalar süren uğraşları sonucu polis aracına bindirilen F. B., alkol muayenesi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber