'Akraba kurbanı oldum' demişti... Yüz binlerce öğrenci ter dökerken üniversite kapısında şov yaptı!

İstanbul'da YKS'nin 2. oturumuna girmek için okula son anda koşan ve okul kapısında yere düşen Görkem Varlık'ın youtuber olduğu ve şov yaptığı ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı'na (TYT) İstanbul Üniversitesi (İÜ) Beyazıt Kampüsü’nde girecek olan genç son dakikada yetişti, ancak giriş belgesi olmadığı için içeriye giremedi. Ajansların dramatik görüntülerle geçtiği haberdeki kişinin Youtuber Görkem Varlık olduğu ortaya çıktı. 

Kapıda düşmesiyle de dikkat çeken Varlık, giriş belgesi olmadığı için sınava giremediğini öne sürerek “Giriş belgemi 4 yaşındaki ufak kuzenime çıkarmasını söylemiştim, meğer bana boş kağıt vermiş” ifadelerini kullandı. Dışarıda bulunan gazetecilere açıklama yapan Varlık’ın daha önce de birçok sınavda farklı roller yaptığı belirlendi.

Görkem Varlık, iki sene önceki röportajında şunları söylemişti: “Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı falan değilim. Çünkü okusam aylık 3-3,5 bin lira maaş alacağım, bunun için bu kadar kasmaya gerek yok kafasındayım.

Kapasitem belli. Kendimi biliyorum. İnsanların burada kasmasını da anlamıyorum. Yok işletme okuyacağım; yok yapamazsam, sınava giremezsem hayatım biter.

Bu insanları anlamıyorum. İnsanlar o kadar bunalmış ki hayalleri yok. Ben futbol kafasındayım. Bunun için uğraşıyorum. Hayatımı ona adamışım. Bu sınava adayacak durumda değilim."

Varlık, sosyal medya hesabına yüklediği bir videosunda ise “Bak elinde kağıt kelam hala ders çalışıyorsunuz lan. Bırakın lan o kalemi kağıdı. Üniversitede harcayacağız paraya gidin araba alın, satın. Yıllardır okul okuyorsunuz, Allah sizi kahretsin. Gidin sisteme karşı gelin. Okumayın” diyor.



Sonraki Haber