Çelik'ten suikaste uğrayan Haniye ile ilgili açıklama: Bölgesel savaşın tetiği çekildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak "Bölgesel savaşın tetiği çekildi. Katliamcı şebeke zulümlerini artırarak devam edecek" dedi.

Son Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamalarından satır başları: 

Katliamcı şebeke zulümlerini artırarak devam edecek. Netanyahu savaşı tüm bölgeye yaymaya çalışıyor. Uluslararası toplumun kayıtsızlığı ise durumu bu noktaya getirdi. İsrail hükümeti tüm bölgedeki güvenliği tehdit etmektedir. Suikastın başka ülkeden füzeyle yapıldığı söyleniyor. 

ABD'NİN TUTUMUNA TEPKİ

Bölgesel savaşın tetiği çekildi. Soykırım yapmak isteyenleri ayakta alkışlarsanız böyle sonuçları olur. İsrail'in tüm bölgeye saldırı silsilesi gerçekleştirebileceğini görüyoruz. ABD'nin ilk açıklaması Netanyahu'yu kınamak yerine ona destek veren açıklama olmuştur. 

"HANİYE BARIŞ KONUSUNDA ISRARLIYDI"

Haniye barış konusunda dünya liderleriyle sürekli görüşme içindeydi. Barış için uğraşan Haniye'yi öldürmek barış sürecini baltalamaktır. Dünya barışının en büyük tehdidi İsrail hükümetidir. Haniye tüm İslam dünyası için şehittir. Filistinli kardeşlerimiz başsağlığı mesajı diliyoruz.

Sonraki Haber