AK Parti Sözcüsü Çelik'ten parti binasına saldırıyla ilgili açıklama: Saldırgan, mensup olduğu partiyi söyledi...

Adana'da AK Parti Çukurova ilçe binası, silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı cep telefonuyla görüntülenirken, 1 şüpheli gözaltına alındı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme:

Saldırıya ilişkin Çelik, "Aldığımız ilk bilgiler AK Parti binasını hedef alarak eylemiş gerçekleştirdiğini söylüyor. Ben şu partime mensubum diye bir parti ismi veriyor. O sebeple AK Parti'ye karşı olduğunu söylüyor. Bunu demesinin şu aşamada bir önemi yok. Esas olan şu, ben televizyonlardan izliyordum, AK Parti'nin bazı söylemleri üzerine eylemi gerçekleştirdim yaklaşımı var" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Rapunzel gibi kızın saçları gündem oldu: Bu saçlar Shakira'da yok! Altyapı çalışmasında boru delindi, sızıntı ekipleri harekete geçirdi Öğretmenlerin deve sınavı: Öğrencileri kadar olamadılar Gören ne olduğuna anlam veremedi: T-Rex timsahın nehir keyfi Leyleğin hijyenli beslenmesi fotokapana yansıdı: "Yıkamadan yer miyim?" "Ölü görünüyorsun" diyerek ilaç vermemişlerdi! Şaban Er 12 gün sonra "canlandırıldı"