AK Parti milletvekilleri Süleyman Soylu'nun istifasına ne dedi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma kararı alındığı gece yaşananları gerekçe göstererek istifa etti. Sürpriz istifa kararının ardından AK Parti milletvekilleri tek tek açıklama yaptı. Peki Soylu'nun istifasına kim ne dedi?

Son Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa etme kararı aldığını duyurdu. Bakan Soylu, istifa kararının gerekçesi olarak 31 ilde sokağa çıkma yasağı kararı sonrasında yaşananları gösterdi. Soylu'nun istifa kararının ardından AK Parti milletvekilleri açıklama yaptı. 

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Markar Esayan , resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Süleyman Soylu candır" deyip şu ifadeleri kullandı: 

"Süleyman Soylu bakanımızın istifası kabul edilemez. Cumhurbaşkanımızın bu istifayı kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Hayırlısı olsun."

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatan ve Millet sevdanız ile gece gündüz nasıl çalıştığınıza şahidiz. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden namussuzları, hainleri, teröristleri ve sevicilerini sevindirmeyelim" diye konuştu. 

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sn Bakanım Süleyman Soylu mesai mefhumu olmadan gece gündüz devlet,millet için çalıştığınıza şahidiz.  Terörle mücadele ve salgın sürecinde istifa doğru değil. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız  bu istifayı kabul etmez." diye konuştu. 

Sonraki Haber