AK Parti Grubu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a klipli doğum günü kutlaması

AK Parti milletvekilleri tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü için klip hazırladı. Sosyal medyada 'İyikiDoğdunMilletinAdamı' etiketiyle paylaşılan klip, TBMM'deki grup toplantısında Erdoğan'a da izletildi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda katıldı. Toplantıda 26 Şubat 1954'de doğan Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü dolayısıyla hazırlanmış özel film gösterimi yapıldı. Hazırlanan filmin kendisini duygulandırdığını söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

 Özellikle hazırlanan bu sürpriz gerçekten çok kısa da olsa benim için çok çok duyguluydu ve çocukluk yıllarıma beni götürmesi, bunun yanında da tercih edilen oradaki birkaç anekdot gerçekten çok çok önemliydi. İşte bu simitti, kitaptı, suydu bunların 3'ü çocukluk yıllarımın en önemli başlıklarıydı. Sınıfımdaki bir arkadaşımın kitabevleri vardı ve oradan elde ettiğim bu imkanlarla kütüphaneme aldığım Esen Ömer Nasuhi Bilmen Efendi'nin Hukuku İslamiyye Kamusu'ydu. Taksitlerini simit satarak, su satarak ödemiştim ve o günden bugüne de hamdolsun bu şekilde yürüyerek geldim."


AK PARTİLİ VEKİLLER KLİP HAZIRLADI

AK Parti milletvekilleri de Cumburbaşkanı Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü için klip hazırladı. 1 dakika 5 saniye süren klipte Erdoğan'ın çocuklarla görüntülerine yer verildi. Klip, AK Parti'nin Twitter hesabından, "Yüreğinde Türkiye sevdasıyla, bir millete umut olan liderimiz. Doğum günün kutlu olsun" mesajı ve 'İyikiDoğdunMilletinAdamı' etiketiyle paylaşıldı.


SOSYAL MEDYADA BİNLERCE KUTLAMA MESAJI

Erdoğan'ın doğum günü için sosyal medyada binlerce kutlama mesajı paylaşıldı. Twitter'da "İyikiDoğdunRTE" etiketiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü kutlandı.

Erdoğan'ın doğum günü kısa sürede paylaşılan binlerce mesajla Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, siyasiler, sanat ve spor camiasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar yaptıkları paylaşımla Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan ile olan fotoğrafına sıklıkla yer verildi.

Sonraki Haber