Adres Antalya: Kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halindeki kamyonetin kasasının kapağına tutunarak yolculuk eden şahıslar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Son Güncelleme:

Antalya'da Alanya D-400 Karayolu üzerinde 20 VF 985 plakalı bir kamyonetin kasasının kapağına kimliği belirsiz 3 kişinin ayakta tutunarak hiçbir şey yokmuş gibi yolculuk etmesi dikkat çekti. Güvenlik tedbiri olmadan kamyonetin kasasında ayakta metrelerce seyreden 3 kişi yoldaki araçları da tehlikeye soktu.

Kamyonet kasasındaki tehlikeli yolculuk seyir halindeki bir araçtaki yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde 3 kişinin kamyonet kasasının kapağına basarak ayakta tutunarak durdukları anlar yer aldı.

Bahçesinde bulduğu nesli tükenme tehlikesi altındaki ağaç yediuyurunu sütle besledi Hollandalı taraftarlar bozkurt işareti yaptı Dev anakonda ve peşindeki yılanlar görüntülendi Doğada en zor görülen sürüngeni görüntüledi: Kafkas keleri böyle güneşlendi Uzun yola giden kedinin araba içindeki görüntüleri kahkahaya boğdu Zayıflıktan ölecek halde bahçesinde buldu, böyle besledi