This browser does not support the video element.

Adana'da iki hafif ticari araç kafa kafaya böyle çarpıştı: 13 yaralı

Şanlıurfa'dan Adana'ya düğüne gelen ailenin bulunduğu hafif ticari araç, başka bir hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken kazada 13 kişi yaralandı.

Son Güncelleme:

Kaza, saat 15.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Huzur Caddesi’nde seyir halindeki Ali Ördek (21) yönetimindeki hafif ticari araç, Süleyman Vahit Caddesi’nde ilerleyen Süleyman Vural (55) idaresindeki hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki haraçta hurdaya döndü. Kazada, sürücülerden Ali Ördek ve yanındaki 6 kişi ile diğer araçta bulunan sürücü Vural ve yanındaki 5 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Ali Ördek ile ailesinin düğün için Şanlıurfa’dan Adana’ya geldiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Tokat'ta şaşırtan anlar: Gecenin hayaleti gündüz görüntülendi! Boşandı ve lokma dağıttı: "kurtuldum, size afiyet olsun" Devasa uzunluktaki anakondanın yuvası ilk defa görüntülendi! Jordan’ın 5 milyonluk ayakkabılarına alıcı çıkmadı Yeni doğan bebeği sahibinden kıskanan kedinin yaptıkları kahkahaya boğdu Yavrusunu kendisine benzeten anne kedi güldürdü: "Maskeli"