Acılı şalgamdan dondurma üreten Adanalı: 'Yoğun bir şekilde acılı şalgamlı dondurma satıyoruz'

3 kuşaktan dondurmacı olan Adanalı Erhan Osmanoğlu acılı şalgamdan dondurma üretti. Talebin ise çok fazla olduğunu söyledi.

Son Güncelleme:

Kebabın başkenti Adana'da şalgam, sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Adanalılar başta kebap olmak üzere birçok yemeğin yanında şalgam tüketiyor.

Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi