Acılı şalgamdan dondurma üreten Adanalı: 'Yoğun bir şekilde acılı şalgamlı dondurma satıyoruz'

3 kuşaktan dondurmacı olan Adanalı Erhan Osmanoğlu acılı şalgamdan dondurma üretti. Talebin ise çok fazla olduğunu söyledi.

Son Güncelleme:

Kebabın başkenti Adana'da şalgam, sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Adanalılar başta kebap olmak üzere birçok yemeğin yanında şalgam tüketiyor.

Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.

Şehre inen kurt paniğe neden oldu, insanlardan da o korktu Bursa'da fırtına sonrası ilginç görüntüler! Çatıdan koptu tellerde asılı kaldı Elinde bıçakla camiye giren şahsın müezzini fırça ile kovaladığı anlar kamerada Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu Adıyaman'da yüzen adaların kurtarılması için çalışma başlatıldı Baba Nizamettin Kabaiş: “Rojin’in otopsi raporunda ‘suda boğulma’ yok”