Acılı şalgamdan dondurma üreten Adanalı: 'Yoğun bir şekilde acılı şalgamlı dondurma satıyoruz'

3 kuşaktan dondurmacı olan Adanalı Erhan Osmanoğlu acılı şalgamdan dondurma üretti. Talebin ise çok fazla olduğunu söyledi.

Son Güncelleme:

Kebabın başkenti Adana'da şalgam, sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Adanalılar başta kebap olmak üzere birçok yemeğin yanında şalgam tüketiyor.

Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.

Al-Shabab Teknik Direktörü Fatih Terim bakın hangi fotoğrafı seçti Depreme dayanıksız bina saniyeler içinde böyle yıkıldı Sıcak havaya aldanan kardelenler çiçek açtı Bursa'da şaşırtan anlar: Saklambaç oynayan kapkaççıyı, polis sobeledi Sahara Geçidi'nin kış manzarası havadan görüntülendi İstanbul'da hava kirliliği sis ve pusa neden oldu