ABD'de Filistin eylemine müdahale: Dışarı çıkartıldılar

ABD'de özel turnuva kapsamında oynana maçta bir grup Filistin bayrakları ve pankartları açtı. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği grup stadın dışına çıkarıldı.

Son Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye yönelik ölümcül saldırıları devam ederken Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington'da bulunan Audi Field stadyumunda özel turnuva kapsamında oynanan bir futbol maçı sırasında Filistin'e destek için tribünde bayrak açıp slogan atan aktivistler, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. "Soykırım oyun değildir, ateşkes hemen şimdi!" sloganı ve "İşgali durdurun!" yazılı pankart eşliğinde ellerindeki Filistin bayraklarını sallayan gruba müdahale eden Amerikan polisi, göstericileri tribünden uzaklaştırarak stat dışına çıkardı.

Van AFAD personelleri İran'a intikal için yola çıktı Kızıl şahinlerin yamaç paraşütü ve drona saldırısı heyecan yarattı Osmangazi Köprüsü'ne zam, feribotu tekrar cazip hale getirdi Beylikdüzü'nden Emir Can İğrek rüzgarı Rize'de 19 Mayıs tarihi kalede coşkuyla kutlandı Türk donanmasının gururları 19 Mayıs kapsamında halkın ziyaretine açıldı