98. Gazi Koşusu nefes kesti

Türk spor tarihinin en uzun soluklu ve kesintisiz mücadelesi olan Gazi Koşusu’nda 98. Yıl heyecanı yaşandı.  22 safkan, Türk atçılık tarihine geçmek için piste çıktı. Yarışın galibi jokeyliğini Akın Sözen'in yaptığı Dragon Flame isimli safkan oldu.

Son Güncelleme:

Veli Efendi Hipodromu'nda tarihi anlar yaşandı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu'na bu yıl da ilgi yoğundu. Binlerce kişi koşuyu izlemek için Veli Efendi Hipodromu'nun yolunu tuttu. 2.400 metrelik çim pistte kıyasıya rekabet yaşandı.

2.400 metrelik çim pistte kıyasıya rekabet yaşandı. Yarışı jokeyliğini Akın Sözen'in yaptığı "Dragon Flame" isimli safkan kazandı. Yarışın galibine 13 milyon 500 bin lira ödül verildi. İkinci 5 milyon 400 bin, üçüncü ise 2 milyon 700 bin lira kazandı.

Söke’de yorgun kurşun kurbanı Pera bebeğin cenazesinde gözyaşları sel oldu Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu Köyün ortasında dans eden yılanlar ilgi odağı oldu Her sabah saksafon dinlemeye gelen sincabın görüntüleri izlenme rekoru kırdı Bingöl'de kurt sürüsü, böyle görüntülendi Ağrı Dağı bulutların içindeki görüntüsü ile kayıtlara geçti