8 yaşındaki Narin'i kim neden öldürdü? Çarpıcı detayları Haber Global muhabiri anlattı

Soruşturmada 10 kişi tutuklandıktan sonra kritik bir gelişme daha yaşandı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 15 yaşındaki işçinin görüşme kayıtları kurtarıldı. O kayıtta Narin'in öldürülmesiyle ilgili somut bilgi vardı. Amcanın "köşede sana ait bir şey düşmüş" mesajına "tamam henüz bende değil, daha ölmemiş" diye cevap veren 15 yaşındaki işçi R.A, sorgusunun ardından tutuklandı.

Son Güncelleme:

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bilgiler elde ediliyor.

Son olarak Salim Güran'ın işçisi arasındaki silinen görüşme kayıtları uzman ekip tarafından kurtarıldı ve çözümlendi.

Görüşmede Salim Güran'ın "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş, sana ait bir şey, sondaki yamaçta. yamacın köşesi taş" mesajına 15 yaşındaki işçinin "tamam henüz bende değil daha ölmemiş" diye cevap verdiği belirlendi.

 bunun üzerine 15 yaşındaki R.A  yeniden gözaltına alındı. Şüpheli olay günü Salim Güran ile olan mesajlaşmalarını ve yaptığı 6 telefon görüşmesini hatırlamadığını söyledi.

 15 yaşındaki işçiye Salim Güran ile kendi ifadesi artasındaki çelişkiler de soruldu.

R.A Salim Güran'ın olay günü sadece 10 dakika üstünü değiştirmek için yanından ayrıldığını ileri sürmüştü. Ancak Salim Güran ifadesinde Mehmet Şerif Güran'ın tarlasına gittiğini ve pamuk tarlasındaki kurtlanmayı ilişkin görüştüklerini söylemişti.

İşçi R.A amca Salim Güran'ı yalanladı. Olay günü sadece 10 dakika ayrı kaldıklarını iddia etmeyi sürdürdü.

 15 yaşındaki R.A, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Soruşturma kapsamında şu ana kadar aralarında Narin'in annesi Yüksel Güran ve 18 yaşındaki ağabeyi Enes Güran'ın da dahil olduğu 11 kişi tutuklandı.

İstanbul Boğazı’ndan geçen yüzer havuz havadan görüntülendi Narin'in mezarına ziyaretçi akını Antalya'nın eşsiz güzellikteki koyları, hayran bırakıyor Van’ın yıpranan kilimleri hediyelik eşyaya dönüştürülüyor Doğa harikası şelaleyi yok ettiler 85 yaşındaki Rizeli Mustafa dede 1973 model klasik arabasına gözü gibi bakıyor