6'lı masa için 2 kritik tarih

Ali Babacan'ın açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği 6'lı masanın önünde seçim ittifakına ilişkin soru işaretleri ve cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi sürecinde iki kritik tarih var.

Son Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Kendi logomuzla seçime gireceğiz" açıklamasının ardından gözler 6'lı masaya çevrildi. O yuvarlak masa 29 Mayıs'ta bu kez Gelecek Partisi'nde kurulacak. 6 genel başkan, adaylık tartışması ile seçim ittifakına ilişkin soru işaretlerini masaya yatıracak. Ancak ittifak formülleri için 18 Haziran, ortak cumhurbaşkanı adayı için de ağustos ayı işaret ediliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Hatay'da referandum: Mahalleleri için sandık başına gittiler Cizre'ye AFAD'dan yardım eli: Selin yaraları sarılıyor Yer Iğdır: Yağış sonrası dağlar yeşil renge boyandı Kamuda tasarruf dönemi: Ekonomi yönetimi düğmeye bastı, İçişleri Bakanlığı destek verdi Dijitalleşme gazeteleri vurdu: Yeni nesil ile gazete alma alışkanlığı kayboldu, tirajlar düştü Kaleiçi'nde ihya çalışmaları başladı: Hedef ilk etapta 28 konak