67 yaşındaki kalp hastasına eczanede büyük şok! "Ölü görünüyorsun, ilaç veremeyiz"

Samsun'da yaşayan Şaban Er düzenli kullandığı ilaçlarını almak için eczaneye gitti. İlaçlarını alıp evine dönmeyi düşünüyordu ancak eczacının "Ölü görünüyorsun ilaç veremeyiz" sözleri karşısında hayatının şokunu yaşadı. Gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Samsun'da yaşayan Şaban Er kalp hastası, 3 Mayıs'ta doktorunun verdiği ilaçları almak için eczaneye gitti. İlaçların bir kısmını aldı, eczacı diğer ilaçları ise 6 Mayıs'ta alabileceğini söyledi. 3 gün sonra yeniden eczanenin yolunu tutan Şaban Er, reçetesini uzattı. İlaçlarını almayı bekleyen Er hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Eczanede ölü göründüğünü söylediklerini ifade eden Şaban Er, "İlaçlarımı alamayacağımı öğrendim nedenini sordum 'Ölü görünüyorsun' dediler. Nüfusa gittim nüfusta da 'Ölü görünüyorsun' dediler" şeklinde konuştu.

İSİM BENZERLİĞİNİN KURBANI OLMUŞ

Şaban Er hatanın nedenini araştırmaya başladı. Sonunda kendisiyle aynı ad ve soyadı taşıyan kimliksiz bir kişinin 5 Mayıs'ta Bafra Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini öğrenen Er, "Yanlışlık var dediler düzelecek dediler 10 gündür düzelmedi. Yaşayan ölü gibiyim ilaçlarımı da alamıyorum, mağdur durumdayım. 2 ay sonra oğlumun düğünü var araç kullanamadığım icin gideceğim yere gidemiyorum. Psikolojim bozuldu, devletimizin bu süreci hızlandırmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi