5 kişinin yaralandığı kazada şok detay! İptal edildiği ortaya çıktı

Bartın'da hız limitlerini gösteren levhanın önünde meydana gelen ve 5 kişinin yaralandığı kazada, sürücülerden birinin ehliyetinin iptal edildiği ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Gürgenpınarı'ndan Bartın istikametine seyreden H.K. idaresindeki araç ile karşı yönden gelen B.Ç. yönetimindeki lüks araç kafa kafaya çarpışmış, Boğaziçi Caddesi üzerindeki hız limitlerini gösteren levhanın önünde meydana gelen feci kazanın sebebinin ise ilk belirlemelere göre aşırı hız ve dikkatsizlik olduğu tespit edilmişti. Kazanın ardından şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Kazaya karışan yabancı plakalı lüks aracın sürücüsü B.Ç.'nin alkollü olduğu ve daha önce alkollü araç kullanmaktan sürücü belgesine el konulup, daimi olarak iptal edildiği öğrenildi.

Kedinin piyanolu haber verme yöntemi dikkat çekti: "Açım kardeş aç" Oyuncağın hareketlerine sinirlenen kedinin bir türlü hırsını alamadığı anlar viral oldu Yer Sivas: Yıldırım isabet eden samanlık yandı Kırklareli'nde metrelerce yükseklikte hortum görüntülendi Ormanda çıngıraklı yılana rastladı: O anları kaydetti Toz taşınımı Hakkari'yi vurdu: Cilo Dağları kayboldu