4 erkek kaçtı, su samuru kovaladı!

Muhtemelen oyun oynamak isteyen su samurunu görünce ne yapacağını şaşıran dört erkeğin epik kaçışı viral oldu.

Son Güncelleme:

Su samurları sevimli hayvanlar olmalarına rağmen bazen yanlış anlaşılabiliyorlar. Tıpkı bu videoda olduğu gibi. 

SU SAMURLARI SALDIRIR MI?

Su samurları genellikle saldırgan değildir ve insanlara karşı tehlikeli bir tür olarak bilinmezler. Ancak, her hayvan gibi, bir su samurunun davranışları, genetik faktörler, çevresel etkenler ve bireysel özellikleri tarafından etkilenebilir.

Su samurları genellikle suya adapte olmuş, su kenarlarında yaşayan etoburlardır. Normalde avlarını su içinde veya su kenarında bulunan böcekler, balıklar, amfibiler ve diğer su organizmalarıdır.

Eğer bir su samuruyla karşılaşırsanız, genellikle çekingen ve insanlardan uzak duran hayvanlardır. Ancak, yabani hayvanlara yaklaşmak her zaman riskli olabilir. Eğer bir su samuruna rastlarsanız, ona yaklaşmaktan kaçının ve doğal davranışına saygı gösterin. Yabani hayvanlarla temas kurmak, onların streslenmesine veya savunma tepkileri göstermelerine neden olabilir.

Yine de, su samurları genellikle insanlara saldırmazlar ve insanlar için bir tehlike oluşturmazlar. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu Tekirdağ'da Sıla bebek ve Narin Güran protestosu Kilis'te sıkı denetim: Okullar bölgesi için yakın markaj Alevler pencerelerden taştı, mahallede panik yaşandı Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Bilecik'te toplanmayan çöpler vatandaşları çileden çıkardı