3 yıldır eşinden ayrı olan İlknur öğretmene, Bakan Özer'den müjde

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa'daki bir okulu ziyaret ettiği sırada 3 yıldır eşinden ayrı olan İlknur öğretmen ile görüştü. Bakan Özer'in, eş durumu tayin başvurusunu bir gün ile kaçıran İlknur öğretmenin dilekçesi ile bizzat alarak ilgileneceğini söylemesi bayram havası yarattı.

Son Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Şanlıurfa temasları kapsamında Eyyübiye ilçesindeki Halilurrahman Ortaokulunu ziyaret etti. Okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Özer, sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti. Bakan Özer okuldan ayrıldığı sırada yanına giden İlknur Yanbul isimli öğretmen, eş durumu tayin başvurusunu yapmayı bir gün ile kaçırdığını söyledi. İstanbul’da öğretmen olan eşinden 3 yıldır ayrı yaşamak zorunda kaldığını söyleyen İlknur öğretmen, dilekçesini Bakan Özer’e verdi. Dilekçeyi alan Bakan Özer, konuyla ilgileneceğini söyledi.

Kaynak: İHA

Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı! Sahibinin her dediğini dinleyen eğitimli kuzu sosyal medyayı salladı Bozayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor