3 şehir, 3 kaza: 11 ölü... Trafik kazaları önlenebilir mi?

Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Edirne'de yaşanan 3 farklı kazada 11 kişi can verdi.  Kimi kazada emniyet kemeri takmamak kimi kazada ise tecrübesizlik ölümlere neden oldu. Peki üst üste yaşanan bu kazaların sebebi ne? Sürücülere verilecek eğitimlerle önlenebilir mi?

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş'taki kazada ise virajı alamayan kamyonet kalabalığın arasına dalmış, 6 kişi hayatını kaybetmişti. Yaşananlar akıllara ağır vasıta taşıtların karıştığı kazalar nasıl önlenebilir sorusunu akla getirdi.

Haber Global muhabiri Batuhan Pozut'un haberine göre, son günlerde yaşanan kazaların başlıca sebepleri kural ihlali, aşırı hız, dikkatsizlik ve ehliyet kemeri kullanmama geliyor.



Kaynak: Haber Global TV

Yurt dışından getirilecek telefonlar hakkında yeni düzenleme TBMM'ye birbirinden ilginç başvurular Rapunzel gibi kızın saçları gündem oldu: Bu saçlar Shakira'da yok! Altyapı çalışmasında boru delindi, sızıntı ekipleri harekete geçirdi Öğretmenlerin deve sınavı: Öğrencileri kadar olamadılar Gören ne olduğuna anlam veremedi: T-Rex timsahın nehir keyfi