2. El otomobillerde senet dönemi başlıyor

Yüksek faiz oranları 2 el otomobil piyasasını durma noktasına getirdi. Son 5 yılın en kötü sezonunu geçiren galericiler, ikinci el araç için bankadan kredi alamayan müşterilere senetli satışa başladı.

Son Güncelleme:

Taşıt kredisi, ikinci el otomobil piyasasını olumsuz etkiledi. Galericiler, kredi alamayan müşterilere senetle satış yapmaya başladı.

İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yok denecek kadar az. Galericiler, bankalardan kredi bulamayan müşteriler için senetli satışa yöneldi.

En düşük taşıt kredisi faizi %3,9'dan başlıyor; ancak senetli satışlarda bu oran daha da yükseliyor.

Anons: 1687, ikinci el otomobil pazarında hareketlilik oluşturacak yeni formüller arayışında. Bazı galericiler, çözümü eski usul olan senetle satışta buluyor.

Peki, herkes senetle araba sahibi olabiliyor mu?

Ancak bu uygulama bazı riskler taşıyor. Sektör temsilcileri, senetle yapılan araç satışlarının piyasaya olumlu bir etkisi olacağını düşünmüyor.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi