16 gündür kayıp olan Narin ile ilgili flaş gelişme: Jandarma o konuyu araştırıyor

Diyarbakır'da 16 gündür kayıp olan Narin Güran'ın kaybolduğu gün en son nerede hangi saatte görüntülendiği tespit edildi. Tutuklu bulunan amcasının o saate yakın bir zamanda, o noktada kameralara takılmasıyla ilgili soruya "Hatırlamıyorum" yanıtını verdiği öğrenilirken jandarmanın konuyu araştırdığı belirtildi.

Son Güncelleme:

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Tam 16 gündür didik didik aranan Narin için bakılmadık yer bırakılmazken çalışmalardan henüz bir sonuç çıkmaması umutları iyiden iyiye azalttı. Soruşturma sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Narin'in en son saat 18.47'de Tavşantepe İlkokulu kamerasından okula yakın bir yerde görüntülendiği ve evine gitmediği tespit edildi.

Aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı olan ve olayla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan amcasının ise aynı yerde Narin'in en son görüldüğü saat 18.47'den 12 dakika sonra saat 18.59'da aracıyla Tavşantepe İlkokulu kamerasıyla anlaşıldı. Amcanın Narin'in olduğu noktaya yakın bir yerde ve saatte aynı anda görüntülenmesine ilişkin "Kesin tarladayımdır, hatırlamıyorum" cevabını verdiği öğrenildi. Bu arada Narin'in amcasının avukatı da tutuklama kararının adli kontrole çevrilmesi için itirazda bulundu.

Diğer yandan Narin Güran ile ilgili bugüne kadar 12 bin 565 araç aranırken 130 kişinin de ifadesine başvuruldu.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi