11 Kasım hava durumu... Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bazı illerin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

Son Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ ve Bursa çevreleri ile İstanbul, Kütahya, Uşak ve Muğla'nın batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzeybatı kesimlerinde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Marmara bölgesi parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale, Bursa, Edirne ve Tekirdağ çevreleri ile öğle saatlerinde İstanbul'un batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DÜNYA TARİHİNİN KAYDEDİLMİŞ EN SICAK SONBAHARI YAŞANIYOR

İklim değişikliği servisi bir rapor yayımladı. Rapora göre, ekim ayı dünya tarihinin kaydedilmiş en sıcak ekim ayı olarak rekor kırdı.

Verileri, Copernicus İklim Değişikliği Servisi açıkladı. Verilere göre, geçtiğimiz Ekim ayı, dünya tarihinin kaydedilmiş en sıcak Ekim ayı olarak rekor kırdı.

Küresel sıcaklık verileri tutan organizasyon bu Ekim ayının 1981-2010 tarihleri arasından 0.69 santrigrat derece daha sıcak olduğunu tespit etti.Ekim ayı 2019 yılı içinde özel bir yere sahip değil. Çünkü Eylül, Haziran ve Temmuz ayları da rekor kırdı. Ağustos ayı ise kaydedilen tarihin ikinci en sıcak Ağustos ayı oldu.

EDİRNE °C, 21°C 

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli, öğle saatlerinde sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 22°C 

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 23°C 

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ADANA °C, 30°C

Az bulutlu

ANTALYA °C, 27°C 

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 22°C

Az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 20°C 

Parçalı bulutlu

BOLU °C, 20°C

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

DÜZCE °C, 25°C 

Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

SAMSUN °C, 24°C

Az bulutlu

TRABZON °C, 22°C 

Az bulutlu

ERZURUM °C, 14°C

Az bulutlu ve açık

KARS °C, 14°C 

Az bulutlu ve açık

ERZURUM °C, 14°C

Az bulutlu ve açık

KARS °C, 14°C 

Az bulutlu ve açık

Sonraki Haber