10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu

Adana'da depremden dolayı ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina bir kafeye de zarar verdi.

Son Güncelleme:

Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarındaki ağır hasarlı 10 katlı Övgü Apartmanında kontrollü yıkımına bugün başlandı. Binaya kepçenin ilk darbeleri indirmesiyle çökmesi bir oldu.

Kontrollü yıkımına başlanan binanın çökmesi ise 7 saniye sürdü. Beklenmedik bir şekilde hızla çöken bina yan taraftaki kafenin camları kırdı, çatısına zarar verdi. Enkazının bir kısmı da kafenin içine girdi.

Kaynak: İHA

İstanbul'un Leylekli köyü misafirlerine kavuşunca havadan görüntülendi Yuvasından düşen baykuşu kucakladı kasaba götürdü Bursa'da 45 ayrı suçtan aranan şahıs, tatil dönüşü Uludağ'daki teleferikte yakalandı 2 yıldır aranan firarı yatak odasının altına kazdığı tünelde bu halde bulundu Bolu'da yabancı uyruklu vatandaşlar denetlendi Diyarbakır'da kapısı açık otomobille tehlikeli nakliye