1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor: Taksim'de sıkı önlemler alındı

Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma günü. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır meydanlarda kutlanamayan 1 Mayıs için Taksim ve çevresinde sıkı önlemler alındı.

Son Güncelleme:

İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, saat sabah 06.00'dan itibaren Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı. Talimhane, Tarlabaşı, Divan kavşağı, Gezi Parkı etrafı, Atatürk Kültür Merkezi önü ve Sıraselviler ile İstiklal Caddesi'ne kadar tüm bölge, bariyerlerle çevrildi. Polis, Taksim Meydanı'na çıkan tüm noktalarda kontrol alanları oluşturdu. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu da sabah saatlerinde Taksim'deydi. Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.

Kaynak: Haber Global TV

Ata Emre Akman'ın acılı anne ve babası Haber Global'e konuştu! Dava süreci için çağrı yaptılar Avcılara yasak onlara değil: Martılar inci kefaline göz dikti Yalnızlığı dert edinen kedi teselliyi kendini kaloriferin kollarına atmakta buldu İlgiden bıkmış kedinin peluş oyuncak taklidi kahkahaya boğdu: "Gitti mi?" Hamakta güneşlenme keyfine yılan darbesi: Üzerine düştüğünü gördüğü o an... Kimlik karmaşası yaşayan köpeğin ördek yavrularıyla aile samimiyeti efsaneler arasına girdi