1 kişinin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı: Tavan böyle çöktü

Kadıköy'de restoranın tavanının çökmesi sonucu 1 kişi yaralanmıştı. Olay anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Kadıköy Caddebostan'da bulunan bir restoranın tavanı geçtiğimiz akşam saat 21.40'ta müşterilerin yemek yediği sırada çökmüştü. Çöken tavanın altında kalan müşterilerden D.Ş. (48) isimli kişi yaralanmıştı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, işletme müdürü M.K. ise gözaltına alındı. 'Taksirle yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen M.K. serbest bırakıldı.

OLAY ANI KAMERADA

Tavanın çöktüğü anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iş yerindeki personellerin çalıştığı, müşterilerin ise yemek yediği sırada tavanın çöktüğü, tavanın altında kalan bazı müşterilerin kendi imkanlarıyla çıktıkları yer alıyor.

Köylerinde çıkan yangını söndürmek için insan zinciri oluşturdular Kral kobraya yaptıkları ile pes dedirtti! Balık avlarken çağlayanda mahsur kalan adam Hobi olarak başladığı ‘Naht' sanatını, tarihi çarşının tek ustası olarak sürdürüyor Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, yakalanınca özür diledi Bahçelievler'de çöken binanın enkazından deniz kumu çıktı