Vincenzo Montella basın toplantısı canlı izle! Vincenzo Montella basın açıklaması saat kaçta hangi kanalda?

A Millî Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.

Son Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ( EURO 2024 )F Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecan verici maç 26 Haziran Çarşamba günü TSİ ile 22.00'de Almanya'nın Hamburg kentindeki Volkspark Stadyumu'nda oynanacak. Milliler, grubun ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederken, ikinci maçta Portekiz'e 3-0 yenildi ve şu anda 3 puanla ikinci sırada bulunuyor. Çekya ise Portekiz'e 2-1 mağlup olup, Gürcistan ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bu noktada Arda Güler'li, Hakan Çalhanoğlu'lu, kenan Yıldız'lı A Millilerin teknik sorumlusu Vincenzo Montella, Çekya maçı öncesinde basın açıklamasında bulunacak.

Saat 19.00'da başlayacak Vincenzo Montella'nın basın açıklaması toplantısı ASpor, TRT Spor Yıldız, Tivibu Spor ve beIN Sports Haber kanallarından naklen yayınlanacak. Aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

VİNCENZO MONTELLA BASIN AÇIKLAMASI İZLE CANLI

Sonraki Haber